Friday, September 30, 2011


hey congratulation
im happy for you too.
goodbye :)

Thursday, September 29, 2011

IELTS

Dorothy Lee something2. chinese maybe. act i hope i will get a handsome British guy so i can wink2 at him. but wat can i do, the examiner is a woman. so i keep praying dat she can be frenly like madam Albita n Madam Sara so i can get along with her comfortably during the test.

oh ya tomoro we ol are having chemstry n ctis test. do pray for us. ^^Y

 a stupid demmit cockroach  try to sleep with me last night. 
dont they know dat they  make me hate them more??R%^#%&^$!!@#

Wednesday, September 28, 2011

Ya Allah, beratnya mata nak stadiii. 

Monday, September 26, 2011

BitterSweet


BB telah mengapdet aku dengan lagu2 panic. Dankee 

wiken.

gua bengang betul cte melayu trailer je cambes. tengok2 hampeh betul cite dia. hello kamon lah kreatif sikit takde cte laen ke nak cinta2 je?

ah tapasal aku nak emo. 

eh we just have one week left before ielts speaking exam. english please.

oh ya yesterday i went for a movie with some frens. see i still into my old habit, melepak until midnight. astaghfirullah gua tak tau bila gua nak bertaubat. (untuk nampak ganas kena guna kata ganti nama diri - gua)

in my humble opinion (ececeh) bini2ku gengster is just another typical malay muvi. nothing speacial about dat demmit movie that make me suffered enough to sit between 2 scary guys on my left and right seat dat continuously laughing annoyingly (i wish i can slap and them laju2.) but the storyline is quite okaylah eventhough logically its not something dat can be accepted.

oh yaaa again, i went beraya at sungai buloh n rawang too. actually aku kagum gila ah tengok dua kapel yang cam bahagia ni. K. Ida n Min from batch '98 yang dah da anak umur 5 tahun dan jugak Masstine n K. Asiah with their cute bby Razin. mantap jugak kapel dari Intec ni haha. oo tak lupa Cekod n Planta yang bakal dapat baby tak lama lagi. lets see sapa lagi bakal beranak pinak dalam Hacc ni xD

okay dah buat repot bio. bai.


Wednesday, September 14, 2011

Andai Ini Takdirnya.

Assalamualaikum.

over gila tajuk. takpe sekali sekala je apa salahnya kan kan kan.

Semenjak 2 menjak belajar pasal rigor mortis decay whatsoever dgn encek bio lately ni, rasa cuak gila kalau la mati dlm masa terdekat ni. agh sumpah cuak gila mati sorang2 rigor mortis then ulat kumbang lalat dtg, bau lagi, decay process lagi. tak caya boleh tengok kat utube banyak. ah apa aku cakap ni kita kan memang kne assume mati tu bila2 je. So bila aku baru rasa feeling tu skarang, yelah gelakkan aku. Memang loser. Takpe.

Aku tak tau ah apsal rasa tak sedap hati betul nak g berembun jumaat ni. dah la yang pegi bape ketul je, tapi nak buat camna. Mungkin ni last time aku hiking. Mungkin ni kali terakhir aku bersama abg deuter biru. Mungkin ini kali terakhir aku bersama family hacc. thats all assumptions. But it may happen. And it will happen.

Rasa nak dengar cakap ayah ibu. Rasa nak jadik anak solehah sekarang.  Tengok budak2 len, mak bapak tak bagi, dengar je cakap. Even boys pun. okay aku memang degil. Tak dengar cakap. Buat ikut suka hati je, tak fikir perasaan dorang. Fine. its okay. Thats really me.

Tapi kalau ayah ngn ibu mmg awal2 tak bgi aku join Hacc since fes sem dulu, takdelah aku dalam problem ni skarang kan. Tak, aku salahkan diri sendiri menggatal nak g interview masa mula2 tau pasal benda outdoor ni. bukan salah dorang langsung.

hiking camping climbing tu 3 main things yang aku suka gila buat skarang kot. Faham tak kalau korang suka makan kambing golek yg ada depan mata, tapi mak ayah korang libas rotan bila nak capai kambing tu. Ahh terhiperbola.  Takpe sekali sekala. Faham tak?? Aghh susah cakap dengan korang ni.

Okaylah aku rasa Berembun last trip. Lepas ni taknak dah.(tapi aku risau kena goda dengan trip2 yg lagi best cam kat irau yg buat world record tu. Ahh macam bes je. -.- See aku tak tetap pendirian. Macam lalang.)

Aku rasa lagi taklayak cakap camni sebab kne g PLM rtu. Takpe aku dah insaf sikit. Cuma tidur tu still boleh dikurangkan lagi. i promise. I will. InsyaAllah.

Okay cukup3. sebenarnya aku nak cakap sikit je b4 g trip ni.
Maaf kalau ada buat silap. Mana tahu apa2 jadik. Tapi doakan eh. Banyak dosa lagi ni. 

Sunday, September 11, 2011

doodle #1

fes time mendoodle. loser gila. haha

Saturday, September 10, 2011

question #1




' how can someone  be loyal to only one person? '
-.-

Thursday, September 8, 2011

do read a lot people

hello5 owsem gila yang ni. belum ada pengalaman lagi, but i do feel it. wahahahaha jiwang gila

nah baca sini 3 Minit Air Mata by Lord Zara.


Terfaktab ni stakat yang aku tau antara blog yang memblog pasal cinta cinta ni. alah aku folo bukan sebab aku jiwang. macho taleh jiwang sangat beb. tapi tape content dia sangat menarik  n sempoi n cool n tadak la skema sgt. err tapi jiwang tu banyak jugak. alahh normal ah skali skala jiwang!*blush*

bagus2 banyakkan membaca anak2 skalian, tapi klo nk blogwalking sbijik2 memang smpai a level aku tdo depan laptop baru korang abes bejalan jalan di blog orang len kat dunia ni.

2 footnotes today:
#faizah ramle u make me cuter than b4 heheh kthnxbye
#i pricked salfarina azira today. proud3 xD

Tuesday, September 6, 2011

6/9


leo ada kawan baru. nama dia leopard.:D
ahh k770i tak perform harini. kualiti gambar teruk

comel kan mentanang ni. dah ada dalam bilik. fathiah n shahada macam tau2 dah lama ngidam menatang ni.(okay padahal penah post kat fb)
thankyu gak waey ngn embek yg mencelebrate ak n tyah td. :)

at last terbukti fb yg tanpa reminder birthday kat fb, bape ketul je yg ingat bdae orang len. tapi for those yang mmg ingt , tahniah. (senang pe nk ingt bdae aku ishh)

oh ya aku lahir 4.45am. len kali nk wish masa tu eh.

okay tade niat nk promot bdae. dah besar tayah bdae2 sangat lah. 
dah 19.  tahun dpan dah 20. tukar angka depan. aghhhhh dah tua. okay bai.

Monday, September 5, 2011

kahwin muda lagi

i wonder whats the name of my spouse that Allah had already written his name for me. is it too early to think about that?

one night abang told ayah something that makes me want to slap him thousand times n push him down from the highest level of the building

'Ayah Ima cakap nak kahwin before fly.' muka konfiden dan serius.

then ayah stared at me for two seconds. 'Boleh. Ayah tak kisah pun. janji ada calon bawak jumpa ayah.' then ayah continued to watch WWE at err i dont remmeber which channel was that at astro. sport channel the most probably

stert abang kene tumbuk 5 kali kat perut after he laughed at my blurred face non-stop, rolling on the floor. aswad that was eating almond london looked at us for a while, expressionless

ahhh i thought ayah wants to find me a person that he knows. yalah my sister already had her calon about 3 to 4 times before this, but she reject them all. actually i think one of them was quite good looking n smart n kind n well educated too. ayah, find me one person like him too!

kahwin before fly? alah fly pon tak kompem lagi berangan banyak betul.
kahwin muda. bila la nak siap folio agama ni (this topic was raised because im working on this right now)-.-

Sunday, September 4, 2011

like like like


ah benci betul bila ada p1 kat bilik ni. rasa nak mendonlod segala gala bagai video yang ada kat allkpop. arghh bila pulak aku minat korea?? noooooooooo im not jambu im macho.

but seyesly i adore this guy very much.
kyuhyun :)

err mayb after seung heon n lee minho, or mayb in between. alahh dont blame me theyre born with naturally hensem pretty cute face. its not a crime to like kan kan kan. <3

lets watch his superb performance in immortal song 2. kamon oppa (^^)!!  gedik-.-


video

astaghfirullah, i forget alredi parent lect meeting nxt week -.-'

Thursday, September 1, 2011

zaman kurus2.

4 years ago, time hari2 buat pushup stajam stay jampingjet hari2. kekurusan yang tidak dapat dinafikan esp dengan berat 44kg (heheh underweight  tau nak derme darah). macam impossible nak kembali ke zaman kurus camni. bila lagi niiii

  i miss wearing alpha. carik mana satu aku!

dan rindu pakai bravo juga. kajian mengatakan wanita nampk seksi pakai uniform. xD

sekarang xternal yang mengandungi berjuta gamba zaman comel2 masa kecik ngn zaman kurus2 masa kat stf tengah mengalami masalah dalaman yang sukar di ubati. aa pliss jangan rosak b4 aku sempat mengcopy sume cte korea n gamba2 yang ada dalam tuu T.T